Ingredientai

maskarponės sūrio 500 g
šviežių arba konservuotų persikų 500 g
kokosų pieno 350 g
Arbatinių sausainių pyrago formai iškloti
cukraus 200 g
Keli lašai vanilės ekstrakto
želatinos 2 v. š.

Gaminimo eiga

1. Pyrago formą padenkite kepimo popieriumi, išklokite sausainius.

2. Maskarponę suplakite su kokosų pienu, cukrumi ir vanilės ekstraktu.

3. Želatiną ištirpinkite šiltame vandenyje iki vientisos masės ir įplakite į maskarponės ir kokosų pieno mišinį. Gautą masę supilti į pyrago skardą.

4. Persikais apiberkite pradėjusį stingti tortą. Dėkite į šaldytuvą ir jau po kelių valandų skanaukite.

Receptu dalijasi IKI.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai