Ingredientai
Lašišos filė
400 g
Citrinos
2 vnt.
Alyvuogių aliejus
2 šaukštas
Dižono garstyčios
1 šaukštas
Citrinų sultys
2 šaukštas
Druskos, pipirų
0.2 šaukštelis
Druskos ir pipirų pagal skonį
0.5 šaukštelis
Česnako
3 skiltelė
Petražolės
1 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Lašišos filė supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais.
2. Citrinas supjaustykite plonais griežinėliais ir suverkite ant medinių iešmelių pakaitomis su lašiša.
3. Likusius produktus sumaišykite (česnakus išspauskite, petražoles labai smulkiai supjaustykite).
4. Paruoštu padažu kruopščiai ir negailint aptepkite vėrinukus.
5. Palikite 10 minučių pastovėti.
6. Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes, kol lašiša gražiai apskrus.