Alus

Alus – silpnas natūralus alkoholinis gėrimas. Stiprumas 2,5-12 % alkoholio tūrio. Gaminamas fermentuojant mielėmis miežių, kartais – kitų grūdų (kviečių, ryžių) salyklą. Skoniui pagerinti į alų dedama apynių ir kitų prieskonių. Stiprumui padidinti – cukraus, kartais – medaus.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

27 receptai

Lengvai paruošiamas
30 min.

Kepti pievagrybiai tešloje

Lengvai paruošiamas
25 min.

ATRADIMAS: traškūs pievagrybiai

Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Šokoladinis alaus pyragas

Reikia pasistengti
1 val. 50 min.

Karamelinis kumpis Velykoms

Reikia pasistengti
2 val. 40 min.

Aluje troškintas triušis

Lengvai paruošiamas
25 min.

Krabų lazdelės alaus tešloje

Lengvai paruošiamas
30 min.

Alaus sriuba su medumi

Lengvai paruošiamas
1 val.

Su alumi kepta duona

Lengvai paruošiamas
30 min.

Sūrio kotletai su krabų lazdelėmis

Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Pikantiški šonkauliukai

Lengvai paruošiamas
1 val.

Aluje virtas karpis

Lengvai paruošiamas
1 val.

Svogūnų sriuba

Lengvai paruošiamas
35 min.

Aluje troškintos midijos

Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Višta, kepta grilyje su alumi

Lengvai paruošiamas
30 min.

Aluje keptas karpis

Lengvai paruošiamas

Alaus ir garstyčių marinatas

Įkelti daugiau receptų