Ingredientai

Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Alus 0.5 stiklinės
Miltai 1 stiklinė
Druska žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki standžių putų.

Sumaišykite kiaušinių trynius, alų, miltus ir išplaktus baltymus.

Kiaulienos sprandinę supjaustykite delno dydžio kepniais ir juos išmuškite iš abiejų pusių.

Kepsnius apiberkite druska (tik nepersistenkite, jos jau dėjote į tešlą), pipirais ir rūkytos paprikos milteliais.

Apibarstykite smulkiai tarkuotu sūrių ir jį su delnu prispauskite.

Kepsnius apvoliokite tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje ant mažos ugnies apie 15 minučių iš abiejų pusių.

Patiekite su daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta