Pietums ir vakarienei – traški vištiena kukurūzų apvalkale. Šiai minkštai mėsytei traškia išore tikrai neliksite abejingi. Vištieną kukurūzų apvalkale patiekite, kol karšta.

Gaminimo eiga

* Kukurūzus kiek patrupinkite ir sumaišykite su česnako granulėmis bei džiūvėsėliais.

* Ant vištienos pilkite aliejų, berkite druskos, kario prieskonių ir gerai išmaišykite. Uždengę maistine plėvele ir leiskite pusvalandį pasimarinuoti.

* Vištienos gabaliukus pavoliokite miltuose, tada – kiaušinių plakinyje, galiausiai – kukurūzų ir džiūvėsėlių mišinyje.

* Įkaitintame aliejuje vištieną kepkite po 3 minutes iš abiejų pusių.

* Iškepusią vištieną perkelkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 5 minutes.

* Patiekdami iškepusią vištieną apšlakstykite majonezu, uždėkite kelis avokado griežinėlius. Puoškite vištieną kukurūzų apvalkale petražolių lapeliais bei kukurūzų dribsniais.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai