Ingredientai

Tamsus alus 1 puodelis
Cukrus 2 puodeliai
Sviestas 1 puodelis
Grietinė 1 puodelis
Vanilinis cukrus 1 šaukštas
Kakavos milteliai 3 šaukštai
Miltai 2 puodeliai
Kepimo milteliai 2.5 šaukštelio
Porcijos: 12

Gaminimo eiga

Išplakite cukrų su kiaušiniais iki purumo ir baltumo.

Įmaišykite grietinę ir vanilinį cukrų. Išplakite.

Į metalinį dubenį supilkite alų, įdėkite sviestą ir kaitinkite, kol sviestas ištirps. Nuolat maišykite.

Supilkite kakavos miltelius ir sutrupintą šokoladą, maišykite, kol šokoladas ištirps. Gerai išplakite.

Sumaišykite kiaušinių plakinį su alaus plakiniu.

Maišant suberkite miltus ir kepimo miltelius.

Gerai išmaišykite.

Tešlą supilkite į sviestu gausiai išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 minučių.

Palaukite, kol pyragas atvės ir išimkite iš kepimo formos.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis