Ingredientai
mėsos
1.5
kg
paprikos
4
vnt.
pomidorai
5
vnt.
svogūnai
2
vnt.
druska
pagal skonį
juodieji pipirai
pagal skonį
čili pipiras
0.5
vnt.
alaus (šviesaus)
0.5
l
kalendra
pagal skonį
petražolės
saujelė
krapai
žiupsnelis
bazilikas
žiupsnelis
svogūnų laiškai
žiupsnelis
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
1. Mėsą pjaustyti gabalais, mažesniai nei kaip šašlykui. Jei bus kaulas, palikite jį.
2. Daržoves pjaustyti žiedais ir dėti sluoksniais – daržovės, mėsa, daržovės ir vėl mėsa, kol užpildysite puodą. Kiekvieną sluoksnį pabarstyti druska ir pipirais.
3. Ant viršaus dėti dvi dideles saujas smulkintų žolių. Ir užpilti alumi. Vandens nepilti!
4. Puodą statyti ant ugnies.
5. Užvirus sumažinti ugnį ir ant silpnos ugnies troškinti chašlama apie 2-3 valandas.
Atsiliepimai