Ingredientai

Citrinos 1 vnt.
Pipirai pagal skonį
Druska 2 žiupsneliai
Miltai 1 stiklinė
Tamsus alus 1.5 stiklinės
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Krevetes apšlakstykite šviežiai išspaustomis citrinų sultimis. Apibarstykite druska ir pipirais.

Alų sumaišykite su miltais ir kiaušinio trynį. Kiaušinio baltymą išplakite iki standžių putų.

Į tešlą merkite krevetes ir kepkite aliejuje (aliejus turi apsemti krevetes) apie tris minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai