Ingredientai

Česnakai 3 skiltelės
Aliejus 2 šaukštai
Pomidorų pasta 3 šaukštai
Alus tamsus stiklinė
Kava stipri stiklinė
Druska 2 šaukšteliai
Raudonėliai 2 šaukšteliai
Jei vietoj maltų aitriųjų paprikų įdėsite šviežių – patiekalui suteiksite dar daugiau aštrumo.

Gaminimo eiga

Susmulkintus svogūnus ir česnakus įkaitintame aliejuje troškinkite, kol jie taps permatomi. Sukrėskite maltą mėsą ir ją apkepinkite.

Po kurio laiko įdėkite kubeliais supjaustytą papriką ir pakepinkite dar
kelias minutes.

Viską sudėkite į puodą, suberkite smulkintus pomidorus ir prieskonius, supilkite pomidorų pastą, alų, kavą. Viską gerai išmaišykite ir troškinkite ant silpnos ugnies 50 minučių.

Patiekite su virtais ryžiais ar bulvėmis.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena