Senoviniai barščiai su šonine
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 55min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Pupeles užmerkite iš vakaro.

Nuluptus burokėlius sutarkuokite, bulves gana smulkiai supjaustykite.

Smulkiai pjaustytus svogūnus apkepkite svieste, kol gražiai pagels.

Šoninę supjaustykite riekelėmis.

Viską sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu.

Įberkite druskos, pipirų, kadagio uogų, įdėkite lauro lapų.

Virkite 40 minučių.

Patiekiant pagardinkite grietine.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai