Ingredientai
Gaminimo eiga
* Į verdantį pasūdytą vandenį suberkite mkaronus ir virkite 3-4 minutes. Nukoškite.
* Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus, maišydami pakepinkite. Tada supilkite pieną, išmaišykite. Įtarkuokite muskato riešuto, įberkite druskos, pipirų, išmaišykite.
* Kai padažas užvirs, į jį suberkite tarkuotą čederio sūrį, išmaišykite.
* Kai sūris išsilydys, į keptuvę supilkite makaronus, išmaišykite.
* Makaronų masę suberkite į indą ir jai šiek tiek atvėsus perkelkite į šaldytuvą.
* Visiškai atvėsusią ir sustingusią makaronų masę išverskite ant lentutės ir supjaustykite gabaliukais.
* Makaronų gabaliukus apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir panko džiūvėsėliuose.
* Kepkite iki 170 laipsnių įkaitintame aliejuje 3 minutes.
* Patiekite su majonezu.