Čederio sūris

Čederis (angl. Cheddar) – angliško kietojo sūrio rūšis. Šis sūris pradėtas gaminti XII amžiuje to paties pavadinimo miestelyje Somerseto grafystėje. Sūris gaminamas iš karvių pieno. Laikomas iki tinkamumo naudoti nuo 3 iki 18 mėnesių.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

49 receptai

Patyrusiems
50 min.

Sūrio suflė

Lengvai paruošiamas
1 val. 05 min.

Grikių apkepas

Lengvai paruošiamas
55 min.

Bulvių „armonikėlės“ su sūriu

Lengvai paruošiamas
45 min.

Traškūs žiedinių kopūstų kotletai

Reikia pasistengti
1 val.

Traškūs ryžių ir sūrio kukuliai

Lengvai paruošiamas
20 min.

Čeburekai su sūriu

Lengvai paruošiamas
1 val.

ATRADIMAS: ryžių ir sūrio apkepas

Reikia pasistengti
1 val.

VIDEO: meksikietiškas Taco suadero

Lengvai paruošiamas
30 min.

Nachos kukurūzų traškučių užkandis

Lengvai paruošiamas
25 min.

Mėsainis su aitriosiomis paprikomis

Lengvai paruošiamas
40 min.

Mini tortilijų užkandžiai

Reikia pasistengti
1 val.

YPATINGAI GARDI lazanija

Lengvai paruošiamas
30 min.

Keturių sūrių sriuba

Lengvai paruošiamas
30 min.

Argentinietiški šoninės suktinukai

Reikia pasistengti
40 min.

Braziliški sūrio rutuliukai

Lengvai paruošiamas
45 min.

Klasikinis amerikietiškas mėsainis

Lengvai paruošiamas
1 val.

Sūrio pyragas su bulvėmis ir kmynais

Reikia pasistengti
50 min.

Žiedinių kopūstų keksiukai su sūriu

Įkelti daugiau receptų