Ruošiatės vakarėliui, iškylai ar filmų vakarui, – gaminkite takus su krevetėmis. Nuostabaus skonio gaivus užkandis yra tai, ko jums reikia. Takai su krevetėmis puikiai tinka ir šventiniam stalui.

Gaminimo eiga

* Iš tortilijos žiedu išspauskite tris apskritimus. Juos apkepkite keptuvėje ant aliejaus iš abiejų pusių. Bebaigiant kepti sulenkite perpus. Perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad nutekėtų riebalai.

* Į sausą keptuvę suberkite krevetes, pagardinkite druska, pipirais ir kepkite iš abiejų pusių. Bebaigiant kepti įdėkite sviestą, smulkintas česnako skilteles, pamaišykite.

* Užtarkuokite laimo žievelės, išspauskite laimo sulčių. Pamaišykite.

* Į takus dėkite smulkiai pjaustytų salotų, porą krevečių, kelis griežinėlius marinuotų svogūnų, palaistykite saldžiarūgščiu padažu. Ant viršaus užtarkuokite kietojo sūrio ir patiekite su laimo skiltele.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai