Ingredientai
smidrai
4
vnt.
cukinija
1
vnt.
ridikėliai
20
g
alyvuogių aliejus
20
ml
obuolių actas
10
ml
druska ir pipirai
pagal skonį
greipfrutas
1
vnt.
apelsinas
1
vnt.
žemės riešutai
1
žiupsnelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Nuėmę medėjančias smidro koto dalis supjaustykite daržovę maždaug 10 cm gabaliukais. Suberkite į verdantį vandenį ir pavirkite 30 sekundžių.
* Iškart perkelkite į ledinį vandenį ir atvėsinkite.
* Cukiniją supjaustykite plonomis juostelėmis.
* Ridikėlį sutarkuokite smulkiais griežinėliais ir suberkite į šaltą vandenį.
* Į dubenį suberkite cukinijas, smidrus, ridikėlius, ant viršaus supilkite aliejų, actą, užberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.