Grilius
© Fotolia nuotr.

Didesnius mėsos gabaliukus, pavyzdžiui, karbonadą, apverskite vieną kartą, įpusėjus kepimui. Mažesnes porcijas – patiekalus ant iešmo, vištos blauzdeles ar dešreles – vartykite dažniau. Paprastai ilgiau kepamas į foliją įvyniotas maistas (30–40 minučių, nors bulvės ant kepsninės krašto kepa valandą ar dar daugiau).

Jautienos gabalai (1,5 cm storio), su kaulais ar be jų – apie 2–3 minutes iš abiejų pusių.

Karbonadas (1,5 cm storio) – apie 4–6 minutes iš abiejų pusių.

Kiaulienos šašlykas – apie 15–20 minučių.

Kiaulienos filė (visas gabalas) – apie 20–30 minučių.

Vištienos filė (visas gabalas) – apie 30–40 minučių.

Vištų blauzdelės – apie 30–40 minučių.

Vištų sparneliai – apie 10–15 minučių.

Višta – apie 1 valandą.

Plonos kepsninės dešrelės – apie 5 minutes.

Lašiša arba upėtakis (1,5 cm storio) – apie 4–5 minutes iš abiejų pusių.

Baltijos silkė – apie 2–3 minutes.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai