Pomidorai
© Fotolia nuotr.

Pirmas būdas:

Ištraukite pomidorų kotelius ir aštriu peiliu galuose įpjaukite po kryžių. Sudėkite pomidorus į gilų dubenį ir užpilkite verdančio vandens. palaukite kelias minutes, kol odelės atšoks. Kiaurasamčiu išgriebkite pomidorus ir panardinkite į šaltą vandenį. Po kelių sekundžių ištraukite ir nulupkite odeles.

Antras būdas:

Ištraukite pomidorų kotelius. Šakute pasmeikite pomidorą ir įjunkite dujinę viryklę. Nustatykite vidutinio dydžio liepsną. Pomidorą laikykite trijų centimetrų atstumu virš ugnies ir lėtai sukite. Taip pomidorą kaitinkite apie 20 sekundžių. Žievelei pradėjus skilinėti, pomidorą padėkite atvėsti. Kai atvės lengvai nulupkite žievelę.

Trečias būdas:

Ištraukite pomidorų kotelius ir perpjaukite į keturias ar šešias dalis. Aštriu peiliu įpjaukite tarp odelės ir minkštimo. Laikykite už odelės ir palengva braukite peiliu (ašmenis šiek tiek pakreipkite link odelės).

|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai