aA
Viename lenktynių žaidime turbūt dar niekada nesivaržė sportiniai automobiliai su 8,5 l darbinio tūrio varikliu, visureigiai, kurių ratai iškilę virš pirmųjų automobilių stogų ir autobusai.
Breakneck
Breakneck
Nors žaidimo, kurį platina “SouthPeak Interactive”, grafika nėra pati nuostabiausia, bet savo galimybėmis jis pralenkia daugelį puikiai atrodančių lenktynių.

Žaidimas pasižymi daugybe nustatymų keitimo galimybių. Galima pasirinkti arba greitą žaidimo stilių arba žaisti pilnai pritaikant automobilį pagal savo skonį. Automobilių pasirinkimas taip pat labai platus – jų žaidime yra 50. Lenktynėms galima pasirinkti vieną iš 24 trasų, o kiekvieną jų galima pravažiuoti skirtingais būdais, todėl galima išskirti 96 trasų versijas. Galima lenktyniauti naktį, lyjant, sningant ar esant rūkui. Galima pasirinkti netgi lenktynių rėmėją.

Breakneck

Mėgstantiems anarchiją ir naikinimą žaidimas taip pat patiks – automobilius galima apginkluoti pasirenkant iš didžiulio arsenalo.

Vaizdo efektai sukurti tikrai kokybiškai – nuo gumos, kurią ratai palieka greitkeliuose iki dūmų iš išmetimo vamzdžio. Bet visgi yra keletas bendro vaizdavimo trūkumų: negalima reguliuoti tamsumo, nors kartais tenka važiuoti tuneliuose, visiškoje tamsoje, o be to, žaidimas pritaikytas klaviatūrai todėl papildomi valdymo įrenginiai (vairalazdė arba vairas) gali ne visuomet veikti taip, kaip norėtųsi.

Žaidimą malonu žaisti vienam, bet mėgstantys žaisti tinkle juo tai pat nenusivils.

“Breakneck” nėra ypatingai jautrus naudojamo kompiuterio pajėgumams, maksimali įdiegimo versija diske teužima 385 MB. Pakanka kompiuterio, veikiančio 166 MHz taktiniu dažniu su 32 MB RAM ir trimačio vaizdo spartintuvu.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0
Breakneck žaidimas
Breakneck
Breakneck
Breakneck
Breakneck
Breakneck
Breakneck