Dažniausiai atliekama veido sričiai

Natūralu, kad metams bėgant keičiasi kiekvieno žmogaus oda. Neretai ji praranda elastingumą, suglemba, atsiranda raukšlių, išryškėja veido spalvos netolygumai, vargina išsiplėtusios poros. Odos pakitimus jau galima pastebėti sulaukus 30 metų amžiaus, todėl pagerinti odos būklę tampa natūraliu žmogaus noru. Būtent frakcinė radijo dažnio technologija ir padeda pasiekti geresnių rezultatų odos jauninimo procese.

Anot gydytojos dermatologės A. Audickaitės, odos atjauninimas radijo dažniu „Secret RF“ – tai nechirurginė procedūra, kuri yra beveik neskausminga, greita bei neerzina vizualiai matomu gijimo procesu.

„Naujos kartos frakcinė mikroadatinė radijo dažnio sistema tinka visiems odos tipams ir yra skirta odos būklei gerinti, stangrinti, mažinti raukšleles, kad ši atrodytų sveikesnė, elastingesnė. Kai kurie pacientai odos išvaizdos pokyčius gali įvertinti jau po pirmos procedūros“, – teigia Vilniaus „Kardiolitos klinikų“ gydytoja dermatologė.

Atsižvelgiant į odos būklę, procedūra taip pat gali būti skiriama asmenims, turintiems išsiplėtusias poras, veido spalvos nelygumų ar likusių randelių po aknės ar kitų odos ligų gydymo. Frakcinė radijo dažnio technologija gali būti taikoma ne vien veido odai, bet ir kitoms kūno vietoms – kaklui, iškirptės zonai, rankoms.

Technologija beveik neskausminga, skatina audinių atsinaujinimą

Paklausta, kaip veikia „Secret RF“ inovacija, gydytoja A. Audickaitė paaiškina, kad lazeryje yra naudojama didelio intensyvumo radijo dažnio ir mikroadatėlių sistema.

„Procedūros metu mažomis adatėlėmis odoje sukuriami kanalai, pro kuriuos į konkrečias sritis nukreipiama radijo dažnio energija. Tokiu būdu perduodama šilumos energija, skatinanti audinių, taip pat kolageno ir elastino atsinaujinimą net trijuose skirtinguose odos sluoksniuose. Reikiamas energijos kiekis gali būti nukreipiamas tiek į pasirinktą odos sluoksnį, tiek į visus tris odos sluoksnius vienu metu“, – pasakoja dermatologė.

Taip pat ji pamini, kad ši procedūra – beveik neskausminga, jos metu juntamas tik nežymus diskomfortas.

„Taip yra todėl, kad lazeryje naudojamos mikroadatėlės yra labai plonos. Jos patenka per odos sluoksnius lėtai ir švelniai, nesukeldamos žymesnių nemalonių pojūčių. Kad procedūra būtų komfortiškesnė, pacientui užtepamas specialus kremas – anestetikas. Jis veikia kaip vietinė nuskausminamoji priemonė“, – teigia Vilniaus „Kardiolitos klinikų“ gydytoja dermatologė.

Procedūros gali būti atliekamos bet kuriuo metų laiku

„Secret RF“ procedūra neužima daug laiko – be pasiruošimo trunka iki 30 min., todėl pacientai gali tuojau pat grįžti į darbus ar kitas mėgstamas veiklas. Procedūra atliekama kas mėnesį, įprastai 3-4 kartus iš eilės. O siekiant, kad rezultatai išliktų, procedūras galima kartoti po 12–18 mėnesių.

Kadangi tai nechirurginė procedūra, gijimo periodas po jos nesukelia diskomforto – nedidelis odos paraudimas ir veido jautrumas praeina jau kitą dieną. Anot dermatologės A. Audickaitės, procedūra itin patogi tuo, kad gali būti atliekama bet kuriuo metų laiku.

„Kardiolitos klinikų“ Dermatologijos ir estetinės chirurgijos centrasUkmergės g. 219, VilniusRegistracija tel. +370 620 33383www.dermatologija.kardiolitosklinikos.lt