Šis laiškas dalyvauja Delfi paskelbtame konkurse „Laiškas mamai“. Kviečiame ir jus pasidalinti savo mamos nuotrauka bei gražiausiais žodžiais apie ją. Papasakokite ypatingą savo istoriją ar tiesiog nuoširdžiai padėkokite mamai už viską.

Plačiau apie konkurso sąlygas ir taisykles skaitykite ČIA. Gražiausius laiškus publikuosime Delfi rubrikoje „Moterys“, o iškalbingiausių laiškų autorių laukia įspūdingos konkurso mecenato dovanos.

Šį kartą kviečiame paskaityti laišką, skirtą mamai Laimutei.

Mylinti Mama,

Negaliu susilaikyti nuo to, kad tau parašyčiau ir pasidalinčiau savo mintimis. Jau seniai trokštu išreikšti, kiek man reiški ir kokia didelė yra mano meilė Tau.

Kiekvieną dieną prisimenu visus tuos ypatingus momentus, kai buvome kartu. Tavo meilė, rūpestis ir švelnumas mane džiugina ir skatina tobulėti.

Tu esi ne tik mano mama, bet ir gera patarėja, draugė ir šaltinis nepaprastų gyvenimo pamokų. Tavo šiluma ir meilė mane visada palaiko, net kai sunku.

Ačiū Tau už viską, ką darai ir kokia esi. Nors galbūt ne visada tai išreiškiu, bet esu labai dėkinga už tavo pastangas ir auklėjimą.

Tavo dėka tapau tuo, kas esu dabar, ir tavo įtaka mano gyvenime yra neįkainojama.

Mama, aš Tave labai myliu, ir niekas niekada negali pakeisti tos ypatingos vietos, kurią turi mano širdyje.

Tegul ši diena būna tau pilna džiaugsmo ir meilės, kaip ir kiekviena kita diena.

Su Didžiausia Meile, Regina