Grilio gidas Toks geras, kad pamėginsite pasigaminti ir patys: legendinis gruziniškas Sandros chačapuris
Grilio gidas Daugelis susiruošę į gamtą daro keletą esminių klaidų: nepamirškite šių dalykų, kurie palengvins buvimą gamtoje
Grilio gidas Važiavo prie jūros ir pamatė įspūdingą raudoną maisto vagonėlį: čia viskas taip gerai, kad viską išpardavę užsidaro anksčiau laiko
Grilio gidas Izraelio mokslininkai skelbia apie gyvulininkystės eros pabaigą: atidaryta pirmoji dirbtinės mėsos gamykla pasaulyje
Grilio gidas Maisto technologas atskleidė, ką būtina žinoti kepantiems vištieną ir koks vištienos marinatas yra šio sezono „bomba“
Grilio gidas Pilate alų ant šašlyko? Specialistas amžiams ir visiems laikams atsakė – verta tai daryti ar ne
Grilio gidas Kepsninei nebūtina išleisti visų santaupų: variantai, kuriuos galite pasirinkti nuo 20 eurų
Grilio gidas Geriausi marinatai grilio patiekalams, kai iki gaminimo teliko valanda: paprasčiau nebūna
Grilio gidas Jūs tik išmėginkite šį Gintaro patiekalą – ir patys džiaugsitės, ir svečius pavaišinsite
Grilio gidas Skaniausio kebabo receptas, kuriuo nustebinsite net išrankiausius svečius: nuo stalo dings akimirksniu
Grilio gidas Grilio entuziastas aiškiai sudėliojo, kaip iškepti sultingą mėsą – nuo šiol šašlykus marinuosite tik taip
Grilio gidas Kad mėsainis išeitų tobulas: šefas pasidalijo esminiai patarimais ir labai gardžiais receptais