Vilnius 7°
Kaunas 8°
Klaipėda 8°
Šiauliai 6°
Panevėžys 9°
Alytus 7°
Nida 8°
Raseiniai 6°
Utena 6°
Mažeikiai 6°
Biržai 5°
Kėdainiai 6°
Kiti miestai
Horoskopai
Paieška
Pranešti naujieną
LT
RU
EN
Kontaktai
Reklama
RU
Naujienos
Video
Verslas
Sportas
Veidai
Laisvalaikis
Projektai
Kita
Covid-19
Naujausios
Skaitomiausios
Lietuvoje
Užsienyje
Kriminalai
Nuomonių ringas
Politiko akimis
Pilietis
Teisė
Sveikata
Tyrimai
Melo detektorius
Demaskuok
Medijos Karas Propaganda
Miestai
Vilnius
Kaunas
Klaipėda
Šiauliai
Panevėžys
Alytus
Marijampolė
Utena
Telšiai
Tauragė
Palanga
Delfi Prenumerata
Delfi Plius
Verslas Plius
Login.lt
M360 Premium
Delfi Plius
Verslas Plius
LOGIN.LT
M360 Premium
Transliacijos
Laidos
Archyvas
24/7 kameros
Delfi TV
Naujausios
Transportas
Mano eurai
Bloomberg
M360
Energetika
NT
Nuomonės
Rinkos
Agro
Mokslas
Karjera
Auto
Būstas
Verslo požiūris
Login.lt
Krepšinis.lt
Futbolas
Tenisas
F-1
Auto ir motosportas
Kitos sporto šakos
Sporto pinigai
Lietuvos įžymybės
Užsienio žvaigždės
Kinas
Muzika
Įvairenybės
TV eteris
Gyvenimas
Kelionės
Maistas
Moterys
Šeima
Stilius
Grynas
Kultūra
Bored Panda
Letena
Kablys
Multimedija
Režimo bėgliai
Verslo požiūris
Sekant pinigus
Mergaitės taip nedaro
LOGIN konferencija
Receptų receptai
Sveikatos mitai
Daugiau šviesos
Studijos 2022
Atostogenas
Imuniteto gidas
Įveik erkes!
Kiekvienas gali
Orai
Horoskopai
Receptai
Kryžiažodžiai
Fotogalerijos
Temos
Užsakomasis turinys
TV programa
Valiutų kursai
Karas Ukrainoje
Naujausios
Skaitomiausios
Lietuvoje
Užsienyje
Kriminalai
Nuomonių ringas
Politiko akimis
Miestai
Grilio gidas
Toks geras, kad pamėginsite pasigaminti ir patys: legendinis gruziniškas Sandros chačapuris
(2)
174
Orkaitėje iškepė skumbrę: rezultatas – fantastika, nerealiai skanu!
(1)
Daugelis susiruošę į gamtą daro keletą esminių klaidų: nepamirškite šių dalykų, kurie palengvins buvimą gamtoje
(1)
107
Tradicija nepalaužta: septintą kartą vyks burgerių festivalis
(2)
Meksikietiškas kulinarijos šedevras, kurį pasigaminsite ir lauke, ir namuose
Delfi Plius
Ramūnas Bogdanas
Lietuva tiesia ranką Ukrainos vyndariams: praradus Rusijos rinką nišos ieškos Europoje
Delfi Plius
Agnė Keizikienė
Tiesa ir mitai apie moterų ejakuliaciją: ar tai ir yra moteriškas orgazmas ir kuo čia dėtas šlapimas?
Verslas Plius
Andrew Atkinson
Paskaičiavo, kiek infliacija pareikalaus papildomai iš britų piniginių
Delfi Plius
Giedrius Petkevičius/Sausuolis
Rusijos ir Ukrainos oro pajėgos: kokiomis kovomis mašinomis kaunasi 2-oji ir 22-oji pasaulio armijos?
Verslas Plius
Olivia Konotey-Ahulu
„Aviva“ vadovė Blanc: ši problema finansų srityje stiprėja
Delfi Plius
Tomas Ramanskas, specialiai „Delfi“ iš Barselonos
Jokubaitis – apie pernykštę skolą, žymę Lietuvos krepšinio metraštyje ir „rimtesnius reikalus“
Delfi Plius
Selcan Hacaoglu
Akibrokštas Šiaurės Europos šalims: net nesivarginkit
(10)
Delfi Plius
Karolis Paulavičius
Dello kelias į sėkmę: verslo modelis, kurį taikė prekybai pašto ženklais, buvo panaudotas gaminant kompiuterius
Login.lt
Mokslininkams pirmąkart pavyko mėnulio dirvoje išauginti augalus
Delfi Plius
Liutauras Elkimavičius
Nusikaltimai, kurie šiurpino pasaulį: geriausia dokumentika iš „Netflix“, „Amazon“, HBO ir kitų transliacijų platformų
Login.lt
Gytis Trilikauskis
Gytis Trilikauskis. Ar steiblkoinai – galutinė kriptovaliutų forma?
Delfi Plius
The Economist
Rusai nesupranta, iš kokio mirtino ginklo juokiasi: kodėl Ukrainos kariuomenė naudoja 100 metų senumo kulkosvaidžius?
(4)
Maisto technologas visiems laikams išaiškino, kokių dešrelių negalima jokiu būdu kepti
(4)
Grilio kultūra pasaulyje: ką ir kaip kepa pasaulio tautos
Važiavo prie jūros ir pamatė įspūdingą raudoną maisto vagonėlį: čia viskas taip gerai, kad viską išpardavę užsidaro anksčiau laiko
(21)
297
Idėja Mindaugo karūnavimo dienai: Lietuvos istorijos įkvėpti grilio receptai
(2)
Monikos Kėdainių blynai su baravykų padažu: ant grilio kepta grybų sezono nuodėmė
(1)
271
Izraelio mokslininkai skelbia apie gyvulininkystės eros pabaigą: atidaryta pirmoji dirbtinės mėsos gamykla pasaulyje
(13)
396
3 grubiausios šašlykų gaminimo klaidos ir auksiniai specialistų patarimai
Būdai, kaip iškepti sultingiausią mėsą
(3)
Maisto technologas atskleidė, ką būtina žinoti kepantiems vištieną ir koks vištienos marinatas yra šio sezono „bomba“
(4)
Pilate alų ant šašlyko? Specialistas amžiams ir visiems laikams atsakė – verta tai daryti ar ne
(13)
112
Natalija Bunkė išdavė tobulų pusryčių receptą: jums reikės tik keturių produktų
(13)
Nustebsite, kokį maistą galima iškepti grilyje: virtuvės šefai išdavė keletą gudrybių
Kepsninei nebūtina išleisti visų santaupų: variantai, kuriuos galite pasirinkti nuo 20 eurų
(2)
Geriausi marinatai grilio patiekalams, kai iki gaminimo teliko valanda: paprasčiau nebūna
Mėsininkas iš Mažeikių išdavė geriausią šašlyko marinato receptą: mėsa tirps burnoje
(13)
918
Jūs tik išmėginkite šį Gintaro patiekalą – ir patys džiaugsitės, ir svečius pavaišinsite
Savaitgalio nuodėmė: glazūruoti šonkauliai ir vištienos sparneliai
Apsilaižysite pirštus: sūriu ir kumpiu įdaryti mėsos suktinukai
(2)
Skaniausio kebabo receptas, kuriuo nustebinsite net išrankiausius svečius: nuo stalo dings akimirksniu
(8)
Grilio entuziastas aiškiai sudėliojo, kaip iškepti sultingą mėsą – nuo šiol šašlykus marinuosite tik taip
(8)
223
Kad mėsainis išeitų tobulas: šefas pasidalijo esminiai patarimais ir labai gardžiais receptais
mėsiškas + vegetariškas
Lengvai paruošiamas sultingas gruziniškas mėsos troškinys: nustebsite, kaip viskas paprasta
(1)
Vištienos blauzdelės azijietiškai: užtruksite tik 20 minučių
Ypatingas šašlykų receptas: kiaulienos šašlykai su avokado padažu
(1)
Sezono grilio topas – azerbaidžianietiška sriuba Kiufta Bozbaš: iki tobulumo nuneš vienas ingredientas
(4)
Neatsivalgomos salotos su ant grilio keptomis krevetėmis
Daržovių troškinys ant laužo: namie virti nebenorėsite
Grilinti galima ne tik mėsą ar daržoves: išbandykite du burnoje tirpstančių, keptų sūrių receptus
Virtuvės šefas patarė, kaip greitai paruošti mėsą su ypatingu padažu
Susiruošusiems iškylauti gamtoje: paskelbė netradicinių vietų žemėlapį, kurios patiks grilio mėgėjams
Renata išdavė paslaptį, kaip ypatingai gardžiai paruošti karką: tai grilio bomba, kurią kepsite dar ne kartą
(10)
Gruziniškai gruzdintas viščiukas: traški plutelė garantuota, tik nepadarykite vienos klaidos
(1)
Plovo čempionas išdavė, kaip išsivirti labai gardų plovą: neįdėjus vieno prieskonio plovas skanus nebus
(35)
882
Ant iešmo kepti šonkauliukai: nepaliks abejingų
(3)
Gruzinas pažingsniui parodė, kaip kiaulienos šašlykus kepa jo tėvynainiai: prireiks vos kelių ingredientų
(7)
194
Penki produktai, kurių niekada neturėtumėte kepti grilyje
(5)
1
2
3
4