Ingredientai
Obuoliai
6
vnt.
Džiovintos spanguolės
1
sauja
Džiovintos vyšnios
1
sauja
Migdolai
1
sauja
Graikiniai riešutai
1
sauja
Miltai
1
stiklinė
Kiaušiniai
3
vnt.
Cukrus
1
stiklinė
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Cinamonas
1
šaukštelis
Muskato riešutai
žiupsnelis
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite nedidelėmis riekelėmis.
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi kol masė padidės ir pabals.
Maišant suberkite miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir tarkuotą muskato riešutą.
Suberkite obuolius, mirkytas džiovintas spanguoles, vyšnias, suberkite smulkintus riešutus ir išmaišykite.
Paruoštą tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 45 minutes.
Atsiliepimai