Ingredientai
Bulvės (didesnės)
8
vnt.
Sviestas
3
šaukštai
Kiaušiniai
4
vnt.
Miltai
3
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Kietasis sūris
100
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Virtas ir šaltas bulves sutrinkite su sviestu.
2. Įberkite prieskonių, įmuškite kiaušinius ir gerai išminkykite.
3. Įberkite miltų ir išminkykite.
4. Iškočiokite blyną, supjaustykite nedideliais rombais.
5. Dėkite kepti į keptuvę kartu su plonai pjaustytais šoninės gabaliukais.
6. Kepkite, kol abi pusės gražiai apskrus.
7. Patiekite su kartu kepta šonine, kietojo sūrio drožlėmis ir sviesto grietinės padažu.
Skanaus!
Atsiliepimai