Ingredientai

Aliejus 50 ml
Druska pagal skonį
Raudonėliai 2 šaukšteliai
Sviestas 1 šaukštas
Česnakai 4 skiltelės
Porcijos: 4
Šiam receptui itin tinka mažytės bulvytės.

Gaminimo eiga

1. Bulves nuskuskite ir jei jos labai mažos, perpjaukite pusiau. Jei didesnės, pjaukite į keturias ar šešias dalis.

2. Apšlakstykite aliejumi, suberkite išspaustą česnaką, druską ir džiovintus raudonėlius.

3. Gerai išmaišykite.

4. Suberkite smulkiai tarkuotą parmezaną ir labai smulkiai pjaustytą svogūną. Gerai išmaišykite.

5. Bulves berkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos. Tolygiai paskleiskite.

6. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

7. Ant viršaus apšlakstykite ištirpintu sviestu ir patiekite.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Crostini su grybais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Crostini su grybais

Sūrio pyragas su rabarbarais
Reikia pasistengti
2 val.

Sūrio pyragas su rabarbarais

Trinta špinatų sriuba
Lengvai paruošiamas
40 min.

Trinta špinatų sriuba

Mažos daržovių picos
Reikia pasistengti
50 min.

Mažos daržovių picos

Brokolių ir obuolių salotos
Lengvai paruošiamas
30 min.

Brokolių ir obuolių salotos