Ingredientai
Aliejus
1
šaukštas
Vištienos krūtinėlių filė
450
g
Pienas
350
ml
Svogūnų laiškai
1
sauja
Žalieji žirneliai
100
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištieną supjaustykite kubeliais ir apkepinkite įkaitintame aliejuje
apie 6-7 min., kol gražiai apskrus.
Prieskonių pakelio turinį sumaišykite su pienu ir supilkite viską į keptuvę. Užvirkite nuolat maišant.
Sudėkite susmulkintus svogūnų laiškus ir žirnius ir leiskite virti apie 5 min. retkarčiais pamaišydami.
Patiekite su kvapiaisiais ryžiais.
Patarimas: vištieną galite pakeisti keptomis krevetėmis kartu su žirnių ankštimis, mažosiomis kukurūzų burbuolėmis ir morkų lazdelėmis. Patiekite su ryžiais, pagardintais kalendros lapeliais ir kepintom sezamo sėklom.
Atsiliepimai