Ingredientai

Aguonos 250 g
Romas 2 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Aguonos užpilamos verdančiu pasaldintu vandeniu arba pasaldintu pienu, kad pasidarytų tąsi masė. Į šią masę suberiama razinos, riešutai ir susmulkintos cukatos, įpilamas stikliukas romo.

2. Stiklinio indo dugnas išklojamas karštame pasaldintame vandenyje arba piene suvilgytais sausainiais. Ant jų užkrečiamas storas sluoksnis aguonų masės, paskui vėl uždedama sausainių ir t.t. Viršutinis sluoksnis turi būti aguonų masės.

3. Patiekalas ilgesniam laikui pastatomas į šaltą vietą. Prieš duodant į stalą, aguonainis papuošiamas migdolo drožlėmis.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai