Ingredientai

Aguonos 300 g
Cukraus pudra 5 šaukštai
Razinos 1 puodelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Aguonas ir atskirai razinas užpilkite karštu vandeniu ir palikite kol atvės. Nusunkite.

2. Į aguonas sudėkite minkštą sviestą, cukraus pudrą ir sutrinkite elektriniu trintuvu. Suberkite razinas ir išmaišykite.

3. Atšildytą sluoksniuotą tešlą iškočiokite iki 0,5 cm storio ir padalinkite į tris juostas.

4. Į kiekvienos juostos vidurį sudėkite po juostą aguonų mišinio ir sulenkite pusiau (turėtų gautis įdaryti tešlos cilindrai).

5. Supjaustykite 3-4 cm storio bandelėmis, jas sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir aptepkite kiaušinio plakiniu.

6. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės

Varškės bandelės
Lengvai paruošiamas
1 val.

Varškės bandelės

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas