Ingredientai
Šaldyta sluoksniuota tešla
1
pakelis
Aguonos
300
g
Cukraus pudra
5
šaukštai
Sviestas
50
g
Razinos
1
puodelis
Kiaušiniai
1
vnt.
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Aguonas ir atskirai razinas užpilkite karštu vandeniu ir palikite kol atvės. Nusunkite.
2. Į aguonas sudėkite minkštą sviestą, cukraus pudrą ir sutrinkite elektriniu trintuvu. Suberkite razinas ir išmaišykite.
3. Atšildytą sluoksniuotą tešlą iškočiokite iki 0,5 cm storio ir padalinkite į tris juostas.
4. Į kiekvienos juostos vidurį sudėkite po juostą aguonų mišinio ir sulenkite pusiau (turėtų gautis įdaryti tešlos cilindrai).
5. Supjaustykite 3-4 cm storio bandelėmis, jas sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir aptepkite kiaušinio plakiniu.
6. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.
Skanaus!
Atsiliepimai