Šis patiekalas – traškios vištienos burgeris – itin tiks vakarėlio, gimtadienio vaišėms ar savaitgalio popietei. Gaminkite prieš pat valgį, nes skaniausia, kai šilta. Traškios vištienos burgeris dar nieko nenuvylė.

Gaminimo eiga

* Vištienos krūtinėlę išmuškite iš abiejų pusių, perpjaukite perpus.

* Vištieną pavoliokite miltuose, tada – „Iki“ kiaušinių plakinyje ir galiausiai – panko džiūvėsėliuose.

* Taip paruoštą krūtinėlę kepkite iki 170 laipsnių įkaitintuose riebaluose 5 minutes. Iškepę perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalus.

* Vištienos kepsnelius dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, uždėkite čederio sūrio. Ten pat į skardą dėkite ir „Iki“ kaizerio bandeles, aptepkite jas alyvuogių aliejumi. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 5 minutes.

* Iškepusias bandeles perpjaukite skersai per pusę, abi jas patepkite burgerių padažu. Ant vienos pusės uždėkite porą salotos lapų, riekelėmis pjaustyto pomidoro ir vištienos kepsnį. Ant viršaus uždėkite kitą bandelės pusę.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai