Bandelės

Bandelė (angl. roll, bun, rus. булочка) – smulkusis pyrago kepinys, kuris gali būti su įvairiais priedais arba įdarais, o jo masė paprastai ne didesnė kaip 250 g.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

20 receptai

Lengvai paruošiamas
08 min.

Bandelės su žuvies užtepėle

Lengvai paruošiamas
30 min.

Mėsainis su jautiena

Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Mėsainis su umami

Lengvai paruošiamas
30 min.

Kiaušiniai kepti bandelėje

Reikia pasistengti
1 val.

Mėsainis su keptomis bulvėmis

Lengvai paruošiamas
20 min.

Klasikinis dešrainis „HOT DOG“

Lengvai paruošiamas
20 min.

PANINI su mocarela ir kumpiu

Reikia pasistengti
50 min.

Pusryčių mėsainis su kiaušiniu

Lengvai paruošiamas
30 min.

Kentukio mėsainis

Lengvai paruošiamas
25 min.

Mėsainis su aitriosiomis paprikomis

Reikia pasistengti
6 val.

Mėsainis su plėšyta kiauliena

Lengvai paruošiamas
30 min.

Mėsainis su vištiena

Lengvai paruošiamas
45 min.

Klasikinis amerikietiškas mėsainis

Lengvai paruošiamas

Cukinija su mėsos kukuliais

Įkelti daugiau receptų