Ingredientai

Cukrus 1 stiklinė
Miltai 1.3 stiklinės
Miltai stiklinė
Cukrus stiklinė
Porcijos: 10
Rabarbarų sezonas įsibėgėjo, tad siūlome greitai pagaminamo rabarbarų pyrago receptą. Kepkite pyragą apie 1 valandą. Atvėsintą rabarbarų pyragą apibarstykite cukraus pudra.

Gaminimo eiga

* Rabarbarus nuplaukite, nulupkite žievelę, supjaustykite 0,5-0,8 cm gabalėliais.

* Sumaišykite sviestą su cukrumi ir vanile. Sudėkite kiaušinius, viską išmaišykite. Įmaišykite miltus ir kepimo miltelius.

* Į tešlą įmaišykite pusę rabarbarų. Paskirstykite tešlą ant formos, išlyginkite. Apibarstykite likusiais rabarbarais.

* Pabarstymui: rankomis sumaišykite miltus, cukrų ir šaltą sviestą, kad gautųsi trupiniai. Užbarstykite ant rabarbarų.

* Orkaitę įkaitinkite iki 190 laipsnių. Kepkite pyragą apie 1 valandą, atvėsinkite formoje. Apibarstykite cukraus pudra.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai