Ingredientai
Vištienos faršas
600
g
Kiaušinis
1
vnt.
Miltai
50
g
Svogūnas
1
vnt.
Morka (vidutinio dydžio)
1
vnt.
Petražolė arba krapai
ryšulėlis
Druska, malti juodieji pipirai
pagal skonį
Vištienos kotletai itin mėgstami šeimose, kuriose auga vaikai. Mat jiems labiau patinka švelnesnio skonio mėsa. Iškeptus vištienos kotletus galima patiekti su mėgiamu padažu.
Gaminimo eiga
1. Svogūną pjaustome labai smulkiai, morką tarkuojame smulkia tarka. Šviežias petražoles arba krapus taip pat smulkiname.
2. Į dubenį dedame vištienos faršą, svogūną, morką, petražoles (ar krapus), mušame kiaušinį, beriame miltus (jų reikia tiek, kad masė nebūtų per skysta), druską (maždaug 1 arbatinį šaukštelį), pipirus.
3. Viską gerai išmaišome formuojame nedidelius vištienos kotletus ir juo apkepiname iš abiejų pusių keptuvėje įkaitintuose riebaluose.
Atsiliepimai