Ingredientai
Obuoliai
1
vnt.
Bananai
3
vnt.
Varškė
400
g
Manų kruopos
150
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Kefyras
0.4
l
Grietinėlė
100
ml
Cukrus
2
šaukštai
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Druska
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Kiaušinius ištrinkite su cukrumi ir sumaišykite su iki standžių putų išplakta grietinėle.
Sudėkite purią varškę, manų kruopas, kepimo miltelius, druską ir gerai išmaišykite.
Supilkite kefyrą ir gerai išmaišykite.
Nulupkite bananus ir obuolį ir sutarkuokite per stambią tarką. Sudėkite į tešlą ir gerai išmaišykite.
Varškės ir bananų masę sukrėskitę į sviestu išteptą kepimo indą ir kepkite 15 minučių iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Atsiliepimai