Kefyras

Kefyras – fermentuotas pieno gėrimas, kurį sugalvojo Kaukazo srities piemenys, pastebėję, kad šviežias pienas, laikomas odiniuose maišeliuose, rūgsta, ir virsta visai kitu gėrimu. Piemenys šiuos maišelius kabindavo tarpduriuose – taip praeinantys žmonės geriau suplakdavo maišelių turinį.

Kategorija
Rūšiuoti pagal

63 receptai

Burnoje tirpstantis bulvių plokštainis su voveraitėmis
Lengvai paruošiamas
1 val. 05 min.

Burnoje tirpstantis bulvių plokštainis su voveraitėmis

Traškios vištų blauzdelės
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Traškios vištų blauzdelės

Skanusis bananų ir kriaušių pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Skanusis bananų ir kriaušių pyragas

Amerikietiški blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Amerikietiški blyneliai

Kibinai lietuviškai
Reikia pasistengti
1 val.

Kibinai lietuviškai

LENGVAS pyragas su persikais
Lengvai paruošiamas
1 val. 20 min.

LENGVAS pyragas su persikais

Ypatingieji kotletai su baklažanais
Lengvai paruošiamas
40 min.

Ypatingieji kotletai su baklažanais

Įkelti daugiau receptų