Ingredientai

Batonas 1 vnt.
Obuoliai 4 vnt.
Pienas 150 ml
Sviestas šaukštas
Cukrus 2 šaukštai
Citrinos žievelė 1 šaukštelis
Cinamonas 1 šaukštelis
Razinos sauja
Porcijos: 4
Už receptą dėkojame skaitytojai Laimai.

Gaminimo eiga

Razinas užpilkite karštu vandeniu.

Rinkitės riekėlėmis jau supjaustytą batoną arba baltą sumuštinių duoną. Riekeles aptepkite plonu sviesto sluoksniu ir supjaustykite į šaukšto dydžio kvadratėlius.

Jei obuoliai dideli, pakaks dviejų. Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais kvadratėliais.

Kepimo indą ištepkite sviestu ir pabarstykite maltais džiūvėsėliais.

Obuolius, nusausintas razinas ir batoną sumaišykite ir suberkite į kepimo indą.

Kiaušinius išplakite su pienu, cukrumi, cinamonu ir citrinų žievelėmis.

Plakinį supilkite ant batono ir obuolių.

Ant viršaus užbarstykite maltų džiūvėsių ir smulkintų graikinių riešutų.

Kepkite 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai