Pudingo su burokėlių ir šokolado kremu – unikalus skonis: šiek tiek saldus ir šokoladinis su šilauogėmis. Jis gali sukelti įdomią ir malonią patirtį visiems, kurie mėgsta naujoves desertuose. Pudingas su burokėlių ir šokolado kremu galite į traukti į šventinį valgiaraštį.

Gaminimo eiga

* Ištirpinkite šokoladą dubenėlyje virš verdančio vandens vonelės.

* Sumaišykite šokoladą su burokėlių tyre ir sudėkite į konditerinį maišelį. Jei neturite konditerinių maišelių – nieko tokio, puošdami tiesiog naudokite šaukštą.

* Dubenėlyje sumaišykite maskarponės sūrį, graikišką jogurtą, vanilės pastą, puse šilauogių bei laimo žievelę. Sudėkite į konditerinį maišelį, (jei neturite, ne bėda).

* Į neaukštą stiklinę sudėkite maskarponės ir šilauogių kremą, šokoladą su burokėlių tyre, apibarstykite chia sėklomis, šilauogėmis ir užtarkuokite laimo žievelės.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai