Kas gi nemėgsta panakotos. Nuo šiol šiuo gardėsiu gali mėgautis ir veganai bei vegetarai. Panakotą dekoruokite braškėmis ar kitomis trintomis uogomis.

Gaminimo eiga

* Kokosų kremą ištirpiname nedideliame puode ant nedidelio stiprumo kaitros. Į ištirpusį kokosų kremą supilame likusius ingredientus (išskyrus braškes), išmaišome ir verdame ant vidutinio stiprumo kaitros.

* Verdame nuolat maišant, kol masė pasieks 90 laipsnių (5–8 min). Supilstome masę į silikoninę formą, šiek tiek palaukiame kol atvės ir dedame į šaldytuvą, kol sustings.

* Paruoštą panna cottą dekoruojame trintomis braškėmis ir ragaujame.

Skanaus!

Receptu dalijasi organizacija „Gyvi gali“ ir so_delicious_vegan.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai