Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Formą ištepame aliejumi.
2. Riešutus skirtus pagrindui sudedame į trintuvą su S formos peiliukais ir susmulkiname iki trupinių. Sudedame kokosų aliejų, klevų sirupą, druską, kokosų drožles ir dar kartą sutriname iki lipnios konsistencijos.
3. Gautą masę sudedame į formą ir gerai prispaudžiame tiek kraštus, tiek dugną. Naudojant tartos formą sienelės nėra aukštos, bet neturint šios formos galite naudoti paprastą kepimo formą ir kraštus formuoti maždaug 2 cm aukščio gerai prispaudžiant prie sienelių. Dedame į šaldytuvą kol pagaminsime kremą.
4. Kremui skirtus ingredientus sudedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos, kreminės konsistencijos. Jeigu sunkiai trinasi galite papildomai įpilti 2 v. š. vandens.
5. Kremą supilame ant pagaminto pagrindo ir mažiausiai 4 valandoms dedame į šaldytuvą, o geriausiai paliekame per naktį.
Atsiliepimai