Gaminimo eiga

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

2. Moliūgą apkepinkite aliejuje, įdėkite kepti į orkaitę 30 min.

3. Sumaišykite tešlai skirtus ingredientus.

4. Pasiruoškite vidutinio dydžio tartai skirtą formą. Iš gautos masės rankomis suformuokite krepšelį - tartos pagrindą. Pašaukite kepti į orkaitę 10 min.

5. Išplakite kiaušinius, Philadelphia sūrį, supilkite pieną, įberkite druskos ir pipirų bei įtrupinkite česnako. Sudėkite baziliką ir sutrupintą gabalėliais fetos sūrį.

6. Dėkite moliūgo gabaliukus (arba apkepintą tyrę) ant tarto pagrindo, viską užpilkite sūrių mase. Ant viršaus išdėliokite pjaustytas datules ir užtrupinkite likusio fetos sūrio.

7. Kepkite orkaitėje apie 40-50 min. Tarta bus iškepusi, kuomet sūrių masė sukietės.

8. Jei norite, užtepkite ant datulių šiek tiek medaus ir įjunkite „grill“ funkciją kelioms minutėms.

9. Puoškite baziliku.

MALSENA

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai