Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu.

2. Gauta mase išklokite kepimo formos (nuimamais kraštais) dugną.

3. Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 15 minučių.

4. Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus.

5. Trynius išsukite iki baltumo su cukrumi. Baltymus išplakite su trupučiu druskos iki standžių putų.

6. Trynius sumaišykite su maskarpone ir pertrinta rikota.

7. Suberkite kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir labai gerai išsukite.

8. Sumaišykite su baltymais.

9. Masę dėkite ant kiek atvėsusio pagrindo ir dėkite kepti į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 50 minučių.

10. Išimkite ir palikite atvėsti.

11. Patiekite aplietą ištirpintu juodu šokoladu.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Greitai paruošiamos salotos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Greitai paruošiamos salotos

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba