Ingredientai
Gerai prinokę bananai (1 papuošimui)
4
vnt.
Kiaušiniai
2
vnt.
Avižiniai miltai
150
g
Speltos ar kvietiniai miltai
150
g
Natūrali kakava
50
g
Cukrus
60
g
Tirpintas kokosų ar rapsų aliejus
100
ml
Druska
žiupsnelis
Kepimo milteliai
šaukštelis
Cinamonas
šaukštelis
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
1. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių. Skardą ištepame aliejumi.
2. Bananus sutriname šakute.
3. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, druska, cukrumi, kakava, cinamonu.
4. Kiaušinius išplakame su cukrumi.
5. Bananų, kiaušinių masę ir aliejų supilame į miltų mišinį ir gerai sumaišome. Tešlą supilame į kepimo skardą ir viršų papuošiame bananu.
6. Kepame apie 45 minutes, 180 laipsnių orkaitėje.
Atsiliepimai