Ingredientai

Obuoliai 7 vnt.
Cinamonas 2 šaukšteliai
Avižiniai dribsniai 0.5 stiklinės
Miltai 0.5 stiklinės
Kefyras 1 stiklinė
Medus 2 šaukštai
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Avižinius dribsnius užpilkite kefyru ir palikite 10 minučių, kad išbrinktų.

Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite plonomis riekelėmis. Sumaišykite su cinamonu ir sudėkite į kepimo formos dugną (formą ištepkite sviestu).

Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus.

Baltymus išplakite iki standžių putų.

Trynius išsukite su pašildytu medumi (šiltas medus suskystėja).

Į avižinių dribsnių ir kefyro masę supilkite trynius su medumi, išsukite. Suberkite miltus su kepimo milteliais ir išmaišykite. Sudėkite baltymus ir gerai išmaišykite.

Tešlą užpilkite ant obuolių.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“