Ingredientai

Pievagrybiai 16 vnt.
Kiaušiniai 2 vnt.
Fermentinis sūris 60 g
Česnakinė druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Muskato riešutai žiupsnelis
Porcijos: 4
Šiam patiekalui rinkitės kuo didesnius pievagrybius.

Gaminimo eiga

Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Pievagrybius nuplaukite, nuvarvinkite ir išpjaukite kotelius.

Kotelius smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su tarkuotu fermentiniu sūriu ir kiaušiniais.

Pievagrybių kepurėlių vidų pabarstykite druska, pipirais, tarkuotu muskato riešutu ir įdėkite įdaro su kaupu.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir dėkite kepti į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kepkite apie 15-20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai