Ingredientai
Pievagrybiai
16
vnt.
Kiaušiniai
2
vnt.
Fermentinis sūris
60
g
Česnakinė druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Muskato riešutai
žiupsnelis
Porcijos: 4
Šiam patiekalui rinkitės kuo didesnius pievagrybius.
Gaminimo eiga
1. Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
2. Pievagrybius nuplaukite, nuvarvinkite ir išpjaukite kotelius.
3. Kotelius smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su tarkuotu fermentiniu sūriu ir kiaušiniais.
4. Pievagrybių kepurėlių vidų pabarstykite druska, pipirais, tarkuotu muskato riešutu ir įdėkite įdaro su kaupu.
5. Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir dėkite kepti į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę.
6. Kepkite apie 15 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai