Ingredientai

Miltai 300 g
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Cukrus 120 g
Citrinos žievelė 1 šaukštelis
Razinos 0.5 stiklinės
Apelsinų cukatos 0.5 stiklinės
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi iki baltumo.

Maišant suberkite krakmolą, sudėkite išplaktą sviestą.

Maišant suberkite miltus su kepimo milteliais, sudėkite iki standžių putų išplaktus kiaušinių baltymus.

Suberkite tarkuotą citrinos žievelę, apelsinų cukatus ir razinas.

Gerai išmaišykite ir tešlą supilkite į sviestu gausiai išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Iš formos išimkite jau atvėsusį, apiberkite cukraus pudra.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške