Ingredientai

Miltai 300 g
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Cukrus 120 g
Citrinos žievelė 1 šaukštelis
Razinos 0.5 stiklinės
Apelsinų cukatos 0.5 stiklinės
Porcijos: 10
Desertui tebus keksas. Itin paprastai ir greitai paruošiamas ir labai gardus. Toks keksas gali papuošti ir šventinį stalą.

Gaminimo eiga

* Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi iki baltumo.

* Maišant suberkite krakmolą, sudėkite minkštą sviestą, išsukite.

* Maišant suberkite miltus su kepimo milteliais, sudėkite iki standžių putų išplaktus kiaušinių baltymus.

* Suberkite tarkuotą citrinos žievelę, apelsinų cukatus ir razinas.

* Gerai išmaišykite ir tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

* Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

* Iš formos išimkite jau atvėsusį, apiberkite cukraus pudra.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai