Ingredientai

Salierai 2 vnt.
Morkos 1 vnt.
Česnakai 6 skiltelės
Rozmarinai šaukštelis
Raudonėliai šaukštelis
Kalendros 5 šakelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6
Aromatu receptorius sužadinanti sriuba gali pasigirti kokybiškais ingredientais. Baltymų karaliais tituluojami lęšiai čia dera su teigiamai tiek gurmanų tiek dietologų vertinama jautiena. Papildydami sriubą mums įprastų daržovių puokšte gauname tradicinio skonio, sekmadienio pietų vertą patiekalą.

Gaminimo eiga

1. Jautieną supjaustykite 2 сm kubeliais, pagardinkite druska ir pipirais, iš visų pusių apkepinkite įkaitintame aliejuje maždaug 10 minučių.

2. Salierus ir morkas stambiai supjaustykite. Svogūnus supjaustykite pusmėnuliais, česnakus — skiltelėmis. Išdėliokite daržoves keptuvėje ir kepkite, maišydami, 8 minutes.

3. Į puodą supilkite sultinį, užvirinkite ir sumažinkite temperatūrą.

4. Mėsą ir apkepintas daržoves sudėkite į puodą, įdėkite nuluptus ir perpjautus į 4 dalis pomidorus, rozmarinus ir raudonėlius, išmaišykite, uždenkite dangčiu ir troškinkite 1 valandą.

5. Pabaigoje įdėkite lęšius, įberkite druskos, pipirų, užvirinkite ir išjunkite.

6. Patiekiant apibarstykite šviežiomis susmulkintomis kalendromis.

Rekomendacijos:
Į puodą, kuriame verda patiekalas, prieskonius berkite šaukštu, o ne tiesiai iš jų laikymo indo. Sudrėkę nuo garų, prieskoniai greitai praranda kokybę.

Skanaus!
BONDUELLE

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai