Ingredientai
VAPEUR garuose ruošti lęšiai BONDUELLE
1
indelis
Jautiena
700
g
Salierai
2
vnt.
Svogūnai
2
vnt.
Morkos
1
vnt.
Česnakai
6
skiltelės
Pomidorai
4
vnt.
Mėsos sultinys
1200
ml
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Rozmarinai
šaukštelis
Raudonėliai
šaukštelis
Kalendros
5
šakelės
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 6
Aromatu receptorius sužadinanti sriuba gali pasigirti kokybiškais ingredientais. Baltymų karaliais tituluojami lęšiai čia dera su teigiamai tiek gurmanų tiek dietologų vertinama jautiena. Papildydami sriubą mums įprastų daržovių puokšte gauname tradicinio skonio, sekmadienio pietų vertą patiekalą.
Gaminimo eiga
1. Jautieną supjaustykite 2 сm kubeliais, pagardinkite druska ir pipirais, iš visų pusių apkepinkite įkaitintame aliejuje maždaug 10 minučių.
3. Į puodą supilkite sultinį, užvirinkite ir sumažinkite temperatūrą.
5. Pabaigoje įdėkite lęšius, įberkite druskos, pipirų, užvirinkite ir išjunkite.
6. Patiekiant apibarstykite šviežiomis susmulkintomis kalendromis.
Rekomendacijos:
Į puodą, kuriame verda patiekalas, prieskonius berkite šaukštu, o ne tiesiai iš jų laikymo indo. Sudrėkę nuo garų, prieskoniai greitai praranda kokybę.
Skanaus!
Atsiliepimai