mėsa


Adventas – senos tradicijos su teigiamu poveikiu sveikatai
2016 m. gruodžio 5 d. 00:00
Adventas – susikaupimo ir tylos metas, kuomet prieškalėdiniame šurmulyje bandome rasti nusiraminimą namuose, artimųjų apsuptyje.
A. Užkalnis restorane: gaila, kad nebėra litų, būčiau sumokėjęs tūkstantį  (433)
2016 m. gruodžio 4 d. 11:37
Yra kažkoks ypatingas jausmas už vakarienę sumokėti tūkstantį, tačiau nuo to laiko, kai Lietuvą pardavė masonams ir įvedė eurą, tai nėra labai lengva...
Įdaryti kalėdiniai kalakutai: trys skoniai, trejos vaišės  (1)
2016 m. gruodžio 4 d. 00:02
Kalėdines vaišes sunkiai įsivaizduojame be kepto paukščio. Gražiai apskrudusi antis,...
Vištienos plovas
2016 m. gruodžio 3 d. 11:58
Višta ar viščiukas: ar žinote, ką iš tikrųjų perkate ir valgote  (15)
2016 m. gruodžio 2 d. 15:45
Artėjant didžiosioms metų šventėmis, pamažu pradedame galvoti, ką patieksime ant...
3 idėjos, kaip paruošti burnoje tirpstančią vištieną  (5)
2016 m. gruodžio 2 d. 15:44
Receptų, kaip pasigaminti vištieną – begalė, tačiau jei nenorite praleisti virtuvėje viso vakaro, bet vis tiek pasigaminti gardžius pietus, turime net 3...
Druskos istorija – kartu ir pasaulio istorija  (1)
2016 m. gruodžio 2 d. 15:18
Mark Kurlansky pasakoja druskos istoriją, perkeldamas skaitytoją į priešistorinę Kiniją, Senovės Egiptą (kur balzamuojant kūnus taip pat buvo neapsieinama...
Kalėdiniai patiekalai, kurie atneš sėkmę ir laimę į jūsų namus  (3)
2016 m. gruodžio 2 d. 08:58
Kūčių vakarą paprastai valgome tradicinius, lengvus valgius, o Kalėdų rytą galime...
Pravėrusi namų Naujojoje Vilnioje duris suglumo: daugiavaikė šeima gyvena be vandens ir tualeto  (148)
2016 m. gruodžio 1 d. 23:51
Kilniausius darbus darantys žmonės niekada tuo nesigiria patys. Prakalbinti Brigitą...
Lietuviai jau ruošiasi šventėms: ką perka  (18)
2016 m. gruodžio 1 d. 18:25
Lietuvos gyventojai jau gyvena švenčių nuotaikomis – tą atspindi prekybininkų skaičiuojamas vidutinis pirkėjo krepšelis.
Kiaulių maro apimta beveik pusė Lietuvos: ką būtina žinoti  (32)
2016 m. gruodžio 1 d. 16:13
Medžiotojų sąjungos „Gamta“ prezidentas Raimondas Ribačiauskas DELFI informavo, kad afrikinis kiaulių maras yra apėmęs beveik pusę Lietuvos. Kasmet...
Patarimai, kaip gardžiai paruošti žuvį  (7)
2016 m. gruodžio 1 d. 10:53
„Valgykite daugiau žuvies!“ – visos kaip viena tvirtina įvairios sveikatos...
„Lidl“ įvedimo kampanija iš arčiau: kaip A. Sabonis padėjo siekti reklamos rekordų  (10)
2016 m. gruodžio 1 d. 09:14
„Lidl“ įvedimo į Lietuvą kampanijos rezultatai stulbinantys – praėjus trims...
Vyrų klimaksas: kas tai ir kokios pasekmės?  (109)
2016 m. gruodžio 1 d. 00:00
Jei moterys ramiai susitaiko su neišvengiamu savo gyvenimo rudeniu, tai vyrai aršiai...
3 idėjos, kaip paruošti burnoje tirpstančią vištieną
2016 m. gruodžio 1 d. 00:00
Receptų, kaip pasigaminti vištieną – galybės, tačiau jei nenorite praleisti virtuvėje viso vakaro, tačiau vis tiek pasigaminti gardžius pietus, turime net 3...
Neįtikėtinas kauniečių rekordas – pagamino 4 metrų ilgio kebabą  (16)
2016 m. lapkričio 30 d. 15:44
Lietuvoje pasiektas naujas rekordas – pagamintas didžiausias kebabas. Jo ilgis – 4,08 metro. Gaminiui paruošti reikėjo vienuolikos metro skersmens rankų...
3 idėjos, kaip lengvai paruošti burnoje tirpstančią vištieną  (3)
2016 m. lapkričio 30 d. 11:31
Receptų, kaip pasigaminti vištieną – begalės, tačiau jei nenorite praleisti...
Ypatingai senas mokslininkų radinys liudija apie kraupius žmonių ritualus  (13)
2016 m. lapkričio 29 d. 20:41
Brazilijoje aptiktuose kapuose, kurių amžius siekia 9,5 tūkst. m., aptikti palaikai ,...
Tiksinti taršos bomba: nesumeluota sąvartynų grėsmė  (31)
2016 m. lapkričio 28 d. 12:05
Didelę neigiamą įtaką gamtos procesams daro yrančios atliekos. Bene didžiausi atliekų...
Nauji patarimai padės lieknėti miegant  (15)
2016 m. lapkričio 27 d. 23:31
Regis, per gerai, kad būtų tiesa, ir vis tik specialistų teigimu, nauji įpročiai gali padėti sulieknėti miega nt.
A. Užkalnį apgavo restorano pavadinimas, bet jis nesiskundė  (94)
2016 m. lapkričio 27 d. 11:46
Ką sakytumėte, kai restoranas vadinasi gatvės kepėjais? Aš tai manyčiau, kad tai - dar viena kepykla, gal net senolių kepyklėlė (jei kas nežinote, tai ta...
Amžinas konfliktas: teritorija, į kurią draudžiama įvežti džemo, šampūno ar futbolo kamuolių  (39)
2016 m. lapkričio 27 d. 11:16
Teritorijų , šiandien minimų kaip Izraelis ar Palestina , istorija yra dinamiška ir...
24 kg atsikračiusi mitybos specialistė V. Kurpienė: labai svarbūs yra du patarimai  (24)
2016 m. lapkričio 27 d. 08:17
Sveikos mitybos specialistė Vaida Kurpienė , anksčiau pati svėrusi 24 kg daugiau, labai...
7 receptai su grybais, kuriuos verta išbandyti jau dabar
2016 m. lapkričio 26 d. 16:14
Grybų sezonas šiemet buvo ypač gausus ir sėkmingas: jų šaldytų, marinuotų,...
Cepelinai su mėsa  (28)
2016 m. lapkričio 26 d. 00:00
Lietuviško virtuvės karaliai – cepelinai.
Reaguoja į kintantį lietuvių skonį: siūlys ryklieną ir omarus iš fontano  (7)
2016 m. lapkričio 25 d. 12:09
Gruodžio 2-ąją pačiame Vilniaus centre duris atvers baras – restoranas „Wall Street Avenue“. Keturių restoranų virtuvės (tarp jų ir „Wall Street...
Katės šėrimo grafikas: kokių klaidų nedaryti  (25)
2016 m. lapkričio 25 d. 11:24
Nėra greito ir paprasto atsakymo, kaip dažnai reikėtų šerti kačiukus ar suaugusias...
A. Valentaitės išreklamuotame restorane – fontane gaudomi omarai, rykliena ir karšti gatvės šunyčiai  (16)
2016 m. lapkričio 25 d. 10:59
Gruodžio 2-ąją pačiame Vilniaus centre duris atvers baras – restoranas „Wall...
Kataloniška vištiena  (1)
2016 m. lapkričio 25 d. 00:00
Labai skanus patiekalas, tikrai norėsite pakartoti.