Marokietiška virtuvė pasižymi aštresniais, intensyvesniais skoniais. Ši tradicinė sriuba su avinžirniais užlies jūsų kūną šiluma, aštrūs jos prieskoniai sustiprins jūsų imunitetą. Patiekalas, papildantis jūsų organizmo baltymų atsargas – geras vėsių vakarų palydovas.

Gaminimo eiga

1. Svogūnus supjaustykite žiedeliais, čili pipirus susmulkinkite. Nustatę didelę liepsną apkepinkite aliejuje pipirus ir svogūnus, kol jie suminkštės.

2. Užvirinkite 2 l vandens, sumažinkite liepsną, suberkite svogūnus su pipirais ir 5 min. pavirkite.

3. Susmulkinkite trintuvu pomidorus ir supilkite gautą tyrelę į puodą. Suberkite nevirtus ryžius, lęšius ir vėl užvirinkite. Suberkite avinžirnius, pagardinkite druska ir pipirais. 20 min. pavirkite.

4. Blakines kalendras labai smulkiai supjaustykite ir prieš patiekdami apibarstykite jomis sriubą.

Rekomendacijos:
Norint, kad ryžiai sriuboje būtų gerai išvirti, geriau naudoti greitai paruošiamus ryžius.

Skanaus!
Marokietiška sriuba
BONDUELLE

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Žuvienė su lašiša
Lengvai paruošiamas
30 min.

Žuvienė su lašiša

Ramenas su antiena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ramenas su antiena

Tailandietiška Tom Yum sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tailandietiška Tom Yum sriuba