Jautiena


7 valgomos dovanos, kurios nudžiugins kiekvieną
2016 m. gruodžio 7 d. 09:36
Tai oficialu – gyvename maisto mylėtojų eroje. Neregėto populiarumo susilaukia vietiniai ūkininkai, gaminantys unikalius ekologiškus produktus, per pietų...
K. Klimka. Teta CETA beldžiasi į Seimo duris  (14)
2016 m. gruodžio 6 d. 09:04
Vasarį Europos Parlamentas spręs, ar ratifikuoti ES ir Kanados laisvosios prekybos susitarimą (angl. santrumpa CETA , liet. „Kanados ir Europos Sąjungos bei...
Kopūstų ir faršo troškinys  (3)
2016 m. gruodžio 5 d. 00:00
Tai puikus patiekalas, kai norisi šilto maisto ir daug... Puikiai atstoja ir sriubą, ir...
Trys karališki patiekalai KALĖDOMS  (2)
2016 m. gruodžio 3 d. 10:49
Žiemą ne tik drabužiai tampa šiltesni, paįvairinti sotesniais patiekalais norisi ir...
Šventiniam Kalėdų stalui – 3 karališki patiekalai  (6)
2016 m. gruodžio 3 d. 00:00
Karališkosios grybų salotos su kariu, karališka vištiena su medumi, didkepsnis...
Besiruošiant didžiausioms metų šventėms – trys karališki patiekalai  (3)
2016 m. gruodžio 2 d. 13:21
Žiemą ne tik drabužiai tampa šiltesni, paįvairinti sotesniais patiekalais norisi ir savo meniu.
Kalėdiniai patiekalai, kurie atneš sėkmę ir laimę į jūsų namus  (2)
2016 m. gruodžio 2 d. 08:58
Kūčių vakarą paprastai valgome tradicinius, lengvus valgius, o Kalėdų rytą galime nudžiuginti save ir artimuosius gardžiais kepsniais ir saldžiais desertais....
Lietuviai jau ruošiasi šventėms: ką perka  (18)
2016 m. gruodžio 1 d. 18:25
Lietuvos gyventojai jau gyvena švenčių nuotaikomis – tą atspindi prekybininkų...
6 gardžiausi itališki kalėdiniai patiekalai  (2)
2016 m. gruodžio 1 d. 00:00
Italijos kalėdinius patiekalus šiandien „Kulinarijos studijoje“ pristatė šefas Gian...
Svarbiausias itališkų švenčių elementas – šeimyniška atmosfera
2016 m. lapkričio 30 d. 16:07
Tradicinių itališkų šventinių patiekalų pristatymu tęsiasi kulinarinis projektas...
Vietiniai ir globalūs prekės ženklai vartotojų akyse turi skirtingus privalumus
2016 m. lapkričio 30 d. 16:06
Šviežia ir natūralu – pienas. Modernu ir inovatyvu – kompiuteris. Šie du dalykai tiksliai atspindi Lietuvos pirkėjų nuomonę, ką verta pirkti pagamintą...
A. Užkalnį apgavo restorano pavadinimas, bet jis nesiskundė  (93)
2016 m. lapkričio 27 d. 11:46
Ką sakytumėte, kai restoranas vadinasi gatvės kepėjais? Aš tai manyčiau, kad tai - dar viena kepykla, gal net senolių kepyklėlė (jei kas nežinote, tai ta...
7 receptai su grybais, kuriuos verta išbandyti jau dabar
2016 m. lapkričio 26 d. 16:14
Grybų sezonas šiemet buvo ypač gausus ir sėkmingas: jų šaldytų, marinuotų,...
Kaip užsiauginti Holivudines garbanas ir sustabdyti plaukų slinkimą Laimėk augimą skatinančių priemonių!  (3)
2016 m. lapkričio 22 d. 00:00
Stresas darbe ir asmeniniame gyvenime, nuolatinis nuovargis, dietos, nesubalansuota mityba...
Vynuogynų keliais po rudenėjančią Burgundiją  (5)
2016 m. lapkričio 18 d. 11:12
Aukso šlaitais upių pakrantės Burgundijoje vadinamos ne veltui. Iš tolo geltonuoja...
Gardieji močiutės mėsos kukuliai su padažu  (15)
2016 m. lapkričio 15 d. 10:49
Felikso mėsos kroketai  (9)
2016 m. lapkričio 14 d. 00:01
Vienos iš populiariausių ispaniškų tapų (ispaniškai „tapa“ – užkandis) yra kroketai. Vos ne kiekvienas geresnis ispaniškas baras turi savo naminių...
Bulvių pyragas su grybais ir jautiena  (1)
2016 m. lapkričio 12 d. 00:02
Vaizdas nelegaliame mėsos ceche atima apetitą  (78)
2016 m. lapkričio 11 d. 18:02
Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos ( VMVT ) inspektoriai kartu su Tauragės...
Keisčiausios patirtys: kaip valgo pasaulis ir dėl ko eina iš proto  (3)
2016 m. lapkričio 11 d. 13:18
Jautiena ir aviena – itin sveika mėsa, turinti daug vitaminų ir žmogui naudingų...
Aromatinga jautienos sriuba su lęšiais  (1)
2016 m. lapkričio 10 d. 00:03
Aromatu receptorius sužadinanti sriuba gali pasigirti kokybiškais ingredientais. Baltymų karaliais tituluojami lęšiai čia dera su teigiamai tiek gurmanų tiek...
Testas: ar žinote, kurią avienos dalį pirkti populiariausiems patiekalams  (1)
2016 m. lapkričio 9 d. 16:30
Avienos mėsa – itin maistinga ir naudinga žmogaus organizmui, tačiau lietuviai avienos ir ėrienos patiekalų privengia. Vis dėlto rekomenduojama į racioną...
Lietuviška ir atvežtinė raudona mėsa: kuo skiriasi  (7)
2016 m. lapkričio 8 d. 18:28
Raudonosios mėsos, ypač jautienos ir avienos, mėgėjai turi ne vieną argumentą,...
Vegetarams – nelinksmos žinios iš garsaus onkologo lūpų  (61)
2016 m. lapkričio 7 d. 18:59
Daugelis ne kartą girdėjo medikų bei dietologų patarimus norintiems sulieknėti ar...
Išpeikė prekybos centruose parduodamą mėsą: tik manote, kad perkate jautieną  (163)
2016 m. lapkričio 7 d. 18:43
Nusipirkus prekybos centre jautienos gabalą, labai realu, kad ši mėsa nebus nei skani,...
Puikios žinios mėsos gerbėjams: norint sulieknėti – nebūtina valgyti vien daržovių  (1)
2016 m. lapkričio 7 d. 16:01
Su antsvoriu kovojantys žmonės neretai visai be reikalo save apriboja pernelyg drastiškomis dietomis. Jei esate prisiekęs mėsos valgytojas, tačiau norite...
Garsus onkologas ragina kasdien valgyti lašinius  (175)
2016 m. lapkričio 7 d. 12:27
Daugelis ne kartą girdėjo medikų bei dietologų patarimus norintiems sulieknėti ar išvengti ligų. Valgykite daugiau daržovių, venkite riebalų, atsisakykite...
Garsaus onkologo iš Ukrainos patarimai, ką valgyti  (3)
2016 m. lapkričio 7 d. 00:00
Daugelis ne kartą girdėjo medikų bei dietologų patarimus norintiems sulieknėti ar...
Nobelisto G. Grasso „Svogūno lupimas“: knyga, sukėlusi skandalą Vokietijoje  (5)
2016 m. lapkričio 6 d. 10:17
Nobelio premijos laureato Günterio Grasso biografinė knyga „Svogūno lupimas“, vos...
Vengriškas guliašas  (3)
2016 m. lapkričio 6 d. 00:15
Kvapnus , sotus ir labai tinkantis vėsesnę dieną.