Ingredientai

Cukrus 1 puodelis
Druska žiupsnelis
Migdolų esencija 1 šaukštelis
Rikotos sūris 1 puodelis
Migdolų miltai 1.5 puodelio
Miltai 1 puodelis
Kepimo milteliai 1.5 šaukštelio
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Ištirpintą sviestą išsukite su druska, cukrumi, citrinų tarkuota žievele ir migdolų esencija.

2. Po vieną sudėkite kiaušinius, kaskart gerai išplakite.

3. Sudėkite rikotos sūrį ir labai gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.

4. Sumaišykite miltus, migdolų miltus ir kepimo miltelius. Įmaišykite juos į tešlą.

5. Tešlą supilkite į sviestu gausiai išteptą kepimo formą. Ant viršaus suberkite migdolų drožles ir jas kiek spustelėkite.

6. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

7. Iš formos išimkite kai atvės.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške