Ingredientai

Cukrus 1 puodelis
Druska žiupsnelis
Migdolų esencija 1 šaukštelis
Rikotos sūris 1 puodelis
Migdolų miltai 1.5 puodelio
Miltai 1 puodelis
Kepimo milteliai 1.5 šaukštelio
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Ištirpintą sviestą išsukite su druska, cukrumi, citrinų tarkuota žievele ir migdolų esencija.

2. Po vieną sudėkite kiaušinius, kaskart gerai išplakite.

3. Sudėkite rikotos sūrį ir labai gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.

4. Sumaišykite miltus, migdolų miltus ir kepimo miltelius. Įmaišykite juos į tešlą.

5. Tešlą supilkite į sviestu gausiai išteptą kepimo formą. Ant viršaus suberkite migdolų drožles ir jas kiek spustelėkite.

6. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

7. Iš formos pyragą išimkite, kai atvės.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai