Ingredientai

Morkos 1 vnt.
Mėgstamas pomidorų padažas 2 šaukštai
Bulvės 2 vnt.
Sviestas gabaliukas
Druska ir pipirai žiupsnelis
Miltai 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Pirmiausia į puodą įpilkite alyvuogių aliejaus, įdėkite į jį gabalėlį sviesto ir pakaitinkite ant vidutinės liepsnos.

2. Kai sviestas ištirps, į puodą sudėkite plonai supjaustytą svogūną ir morkas.

3. Kai svogūnas įgaus auksinę spalvą, įdėkite supjaustytą mėsą, šiek tiek pavoliotą miltuose.

4. Ją pakepkite, tuomet supilkite ketvirtį puodelio sultinio, pomidorų padažą, įberkite žiupsnelį druskos ir pipirų, viską išmaišykite.

5. Kai padažas sutirštės, į puodą sudėkite nedideliais gabaliukais supjaustytas bulves.

6. Įpilkite vandens – mėsa turi būti apsemta.

7. Viską troškinkite neuždengtame puode apie 45–50 minučių.

8. Kai mėsa ir bulvės suminkštės, puodą nukelkite nuo ugnies ir troškinį patiekite karštą.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena